אז איך מכינים
את הגלידה שלנו
בוחרים חומרי גלם איכותיים
המרכיבים מהם אנו מכינים את הגלידה נבחרים בקפידה על ידי המומחים שלנו ונקנים מהמגדלים והספקים המובילים בתחום.
את גלידות הסורבה שלנו אנו מכינים מ100% פרי ישראלי טבעי אשר נקטף בשיא בשלותו.
תהליך ייצור ארטיזינל מקורי
הגלידה שלנו מבוססת על חלב ושמנת שאנו מקבלים ממחלבות ישראליות. אנו מבשלים את החלב והשמנת יחד עם סוכר ליצירת הבסיס לגלידה שלנו, ללא כל חומר מייצב או משמר.
לייצור הגלידה, אנו משתמשים במכונות מסורתיות ובשיטת ייצור מסורתית וייחודית.
הגשה ואריזה
את הגלידה הטעימה שלנו תוכלו ללקק מגביע טרי ופריך או לאכול מכוסות 100% מתכלות מהן אנו משתמשים כבר משנת 2010.