פיסת היסטוריה מעולם של גלידה, גאים לספר את הסיפור של גלידה באר-שבע
יוליה רוטנברג
הסיפור שלנו מתחיל ב-1950 כאשר יוליה רוטנברג בשנות ה-40 לחייה עולה .ארצה מאירופה ומחליטה להקים חנות מפעל קטנה לגלידה
יוליה בוחרת להתמקם בבאר שבע החמה והצחיחה, מקום מצוין לגלידה.
מבנה ערבי גדול ויפה עומד בלב ליבה של העיר ויוליה רוכשת אותו וקובעת בו את מקום מושבה. הבית משמש למפעל הקטן, לגלידריה ולביתם של משפחת רוטנברג הצעירה.
בארץ, תקופת הצנע, קיים מחסור במוצרי מזון בסיסיים אך יוליה מפליאה לייצר גלידה מצוינת.
ברבות השנים הגלידרייה הופכת ל"מוסד". הפרלמנט המקומי מתכנס שם, המקום אהוב על כל תושבי העיר והלקוח המפורסם ביותר הוא לא אחר מאשר דוד בן-גוריון.
It's All About Quality
.מאז 1950 אנו מייצרים גלידה בשיטה המסורתית של סבתא יוליה ועוקבים אחר המתכון הסודי
גלידות משמנת איכותית
את החלב אנו מפסטרים לבד ומבשלים אתו את טעמי גלידות השמנת האהובות.
סורבה מפרי ישראלי
את גלידות הסורבה אנו מכינים מ100% פרי ישראלי, טבעי אשר נקטף בשיא בשלותו
שומרים על הסביבה
לפני כ15 שנים חרטנו על דגלנו לעשות ככל שביכולתנו על מנת לשמור על הכדור – האריזות, השקיות והמפיות שלנו מתכלות במלואן.
מאז ועד היום
בשנת 2005 נפטרה סבתא יוליה שנהגה לפקוד את הגלידריה עד ליומה האחרון בגיל 93.
את העסק המשפחתי ירש עודד נכדה של סבתא יוליה אשר מנהל את הגלידריה יחד עם בת זוגו שרון. הגלידה מיוצרת בעבודת יד, במפעל הבוטיק בסניף העיר העתיקה כאשר עודד מוודא כי כלל הגלידות שמיוצרת עומדות בסטנדרטים ובעקרונותיה של סבתא יוליה. בסניף המיתולוגי תוכלו למצוא מעל ל60 טעמי גלידה משתנים, לנשום ולהריח את ההיסטוריה של המוסד הבאר-שבעי ולהעלות זיכרונות ילדות מתוקים.